Skip to this view's content

1: Mediatisering in de samenleving HogeschoolPXL

CURSUSINHOUD

Media zijn steeds meer aanwezig in de huidige samenleving, en we besteden ook steeds meer tijd online. Wat is hetzelfde als vroeger en wat is er anders? Een antwoord op deze vraag krijg je in het mini-college van Pedro De Bruyckere. Op zijn eigen manier brengt hij een boeiend verhaal over (r)evoluties.

Verder in dit thema krijg je een beeld van de media in de huidige samenleving. Hierbij moet je je de vraag stellen: op welke manier ga ik om met deze media? Ben ik media-wijs? Als laatste krijg je extra uitleg over deze leeromgeving. Je krijgt hierbij een overzicht van de komende thema’s en ook uitleg over het concept ‘MOOC’.

Experten

Course Staff Image #1

dhr. Pedro De Bruyckere

Pedro De Bruyckere, regent en pedagoog, verdiept zich al jaren in de leefwereld van jongeren en is een zelfverklaarde verslaafde aan populaire cultuur. Hij werkt momenteel in de lerarenopleiding secundair onderwijs van de Arteveldehogeschool en doet onderzoek naar het gebruik van popmuziek in de klas. Als spreker streeft hij er steeds naar om complexe theorieën zo helder mogelijk uit te leggen en te vertalen naar de praktijk aan de hand van ontelbare voorbeelden.

Meer weten? Bekijk dan zijn webpagina op https://xyofeinstein.be/

Of volg hem op Twitter via @thebandb

 

  1. Course Number

    1
  2. Classes Start

    Jan 12, 2015