Skip to this view's content

7: Media en gezondheid HogeschoolPXL

CURSUSINHOUD

Steeds meer media, steeds meer technologie, steeds meer online. Welke invloed heeft dit alles op onze gezondheid en ons dagelijkse leven. In dit thema staan we stil bij een aantal uiteenlopende aspecten over media en gezondheid. De experten spreker respectievelijk over gameverslaving en de invloed van straling (gsm, wifi,…). Verder in dit thema kan je leren over ergonomie, nachtrust, dokter google,…

Experten

Course Staff Image #1

dhr. Huub Boonen

Huub Boonen is psycholoog van opleiding. Met zijn diploma werkt hij op verschillende werkcontexten. Hij werkt als zelfstandig cliëntgericht-experientieel psychotherapeut. Hiernaast is hij werkzaam als onderzoeker aan de UC Leuven-Limburg bij het departement eSocialwork. Tot slot werkt hij als verslavingstherapeut bij het CAD Limburg v.z.w. Binnen dit thema vertelt hij meer over gameverslaving.

Je kan hem volgen op Twitter via@BoonenHuub

Course Staff Image #1

dhr. Guy Vandenbosch

Guy Vandenbosch studeerde burgerlijk ingenieur en studeerde af binnen de optie telecommunicatie. Hij behaalde een doctoraat over microstripantennes en werkte nog twee jaar als post-doctoraal onderzoeker binnen het departement Elektrotechniek/ESAT. Hij werkt momenteel als hoogleraar aan de KU Leuven en geeft de vakken "Elektromagnetische Golven”, "Antennes”, en "Elektromagnetische Compatibiliteit”. Verder heeft hij ook nog een onderzoeksopdracht, waarbinnen onder meer onderzoek doet naar antennes en straling (o.a. het effect van straling op biologisch weefsel). 


  1. Course Number

    7
  2. Classes Start

    Feb 23, 2015