Skip to this view's content

8: Ontwikkelingen van vandaag en morgen HogeschoolPXL

CURSUSINHOUD

Technologische ontwikkelingen zijn vandaag de dag amper bij te houden. De technologieën en daarmee samenhangend ook de media veranderen aan een sneltempo. Zo zijn er meer Belgen met een smartphone dan met een gewone mobiele telefoon. Binnen dit thema hebben we dan ook maar liefst drie experten die één of meerdere technologieën en hun toepassingen zullen toelichten. Technologieën die binnen dit thema aan bod komen zijn: wearables, drones, internet of things…

Klinkt dit voor jou allemaal Chinees? Verken dat zeker dit thema! Weet je hier al veel/weinig over, verdiep jezelf of informeer de andere deelnemers.

Experten

Course Staff Image #1

dhr. Marnik D’Hoore

Marnik D’Hoore is een gepassioneerd ondernemer in de digitale sector. Hij is vooral actief met het ontwikkelen van eigen business-ideeën waarin hij sterk gelooft, het vermarkten en laten groeien van die bedrijven en het uitstippelen van de verdere toekomst ervan. 

In een vorige carrière was hij oprichter van bSeen en mede-oprichter van digital agency Wijs uit Gent. Vandaag is Marnik founder van meerdere startups. Bloovi, Bloovi Me, BlooviStar en InForLuxe.be

Verder spreekt Marnik regelmatig over ondernemerschap en gaat hij dieper in op de uitdagingen van ondernemen. Binnen dit thema spreekt hij over een aantal ontwikkelingen. Volg hem via zijn Twitter-account @marnikdhoore
 


 

Course Staff Image #1

dhr. Steven Palmaers

 

Steven Palmaers is onderzoekscoördinator binnen PXL-IT en stuurt een team van 14 medewerkers aan, is actief in onderzoek, dienstverlening en opleidingen op maat. Hij heeft meer dan 10 jaar ervaring met mobiele applicaties en volgt de laatste trends op de voet. 

Hij is daarnaast ook als docent betrokken binnen de opleiding waar hij o.a. de lessen iOS voor zijn rekening neemt. Hij heeft ook een sterke achtergrond in Android applicatie-ontwikkeling. 

Momenteel lopen er projecten rond virtuele revalidatie, wearables en open data.

Volg hem op Twitter via @palmaers

 

Course Staff Image #1

dhr. Lode Van Hout

 

Lode Van Hout studeerde af als ingenieur elektronica. Zijn eerste werkervaring was als application engineer bij Best nv. (Belgian Electronic Sorting Technology). Vervolgens groeide hij door tot robot programmeur voor Kuka robotics en automatisatie, nadien bij Valiant International. Zijn hoofdtaken hierbij waren robotprogrammatie en projectleiding voor internationale projecten in de automobiel industrie. Momenteel is hij werkzaam als lector en onderzoeker binnen PXL-IT.

 

  1. Course Number

    8
  2. Classes Start

    Mar 02, 2015